x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Bestelprocedure bij UEG Belgium

VERPLICHT ACCOUNT
U kunt bij UEG Belgium bestellen nadat u een goedgekeurd account heeft. Het is enkel mogelijk om bestelling te plaatsen indien u een zakelijke klant bent en uw bedrijfsvoering te maken heeft met de elektronische sigaret. Om een goedgekeurd account te krijgen dient u een account aan te maken, waarbij u uw bedrijfsgegevens dient achter te laten. Dit kan via de volgende link: maak een account aan. Nadat uw account goedgekeurd is, kunt u direct een bestelling plaatsen. 

BESTELHOEVEELHEID
Het is mogelijk om vanaf 1 stuk aan te schaffen bij UEG Belgium. U bent dus niet verplicht om grote aantallen aan te schaffen. Echter zijn bij geselecteerde producten staffelkortingen beschikbaar, waarbij het voordeliger is om grotere aantallen te bestellen. De kortingen zijn per product verschillend.

VERZENDING
Bestellingen vanaf €150,00 exclusief BTW worden gratis verzonden, onder dit bedrag betaalt u €6,95 handelingskosten. Uw pakket word altijd verzonden met een tracking code.

UEG voldoet aan haar verplichting tot levering van bestelde producten door die ter bezorging af te geven aan een bezorgende partij. De bezorging van die producten op het adres van bestemming is het risico van degene die de producten besteld heeft.

BETALINGEN
U kunt uw bestelling gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL (gratis), SOFORT (gratis), PayPal (+3,4% fee), Bancontact (gratis) of op rekening (gratis). Indien u kiest om op rekening te betalen wordt uw bestelling wel verstuurd, maar heeft u een betalingstermijn van 14 dagen. Let op; buitenlandse transacties kunnen enkele dagen duren, gelieve op tijd te betalen.

AFHALEN IN MAGAZIJN
Het is mogelijk om uw bestelling op te halen in de showroom van UEG Belgium, dit kunt u aangeven tijdens de verzendmethode selectie. Afhalen is mogelijk tussen 09:00 en 17:00, echter dient u eerst contact te leggen met de klantenservice om de afhaalafspraak in te plannen.